kizilay_banner_728X090

Yüce Türk Yargısı

Yargıya güvenmek lazım
Bu haber 2016-03-14 08:30:53 eklenmiş ve 2052 kez görüntülenmiştir.
https://www.adscientificindex.com/add-profile-correction-form/?ref=banner

Davalı olunca çok duyduğunuz bir söz: Yargıya güvenmek lazım

Ne, Nasıl, Niye?

 

 

Yüce Türk Yargısı konuya (davaya) bayağı üstten bakıyor.

Yüce Türk Yargısı o mesafeden konuyu görebilir mi ? Çok zor.

Yüce Türk Yargısı o mesafeden duyabilir mi? Çok zor

 

Yüce Türk Yargısı konuyla (davayla) ilgileniyor mu?  Çok uzaktan..

 

Tarafı olduğu davaya bilirkişi atandı diye bir haber okuyunca bir şeyler yazma gereği doğdu.. başlayalım.

Üstteki haberi okuyunca şaşırdım mı? Tabi ki hayır..

-Herhangi bir davada  "bilirkişilik kurum"u nasıl çalışıyor? tabiki doğru çalışanlar vardır ancak ben tavassutla mahkemeye bilirkişi yazdırıldığı ve eski usul flash bellekte sunulan ve arzu edilen görüşe uygun yazının oluştuğu kanaatindeyim, çünkü bu gözler birbirinden bağımsız 30 ayrı yer ve kurumdaki  birbiriyle irtibatsız görünen 30 ayrı bilirkişinin üçerli guruplar halinde yazım hataları dahil, nokta virgül dahil aynı 10 bilikişi raporu metnini imzaladığını gördü... 

-Herhangi bir davada dosyada sunduğunuz deliller okunuyordur. Tabi canım, tabi ki kesinlikle okunuyordur, sabah akşam dosya okumaktan gözlük numaraları değişti..

-Herhangi bir davayı "maddi ve/veya manevi/dinsel/seküler aidiyet gurupları/klan/bölgesel/alt kimlik  vd vd. çeşitli lobiler üzerinden" bir tavassutta bulunmadan kazanmak mümkün mü? Tabi ki mümkün olanlar oluyordur. Gördüğüm kadarıyla tek başına sadece haklı olmak yetmiyor kanaatindeyim.

-Herhangi bir davada "maddi ve/veya manevi/dinsel/seküler aidiyet gurupları/klan/bölgesel/alt kimlik vd vd. çeşitli lobiler üzerinden" bir tavassutta bulunan birine karşı yargı sistemimizde bir dava kazanmak mümkün mü? Tabi ki mümkün olanlar oluyordur. Ancak gördüğüm kadarıyla devenin iğne deliğinden geçmesi misali gibi olduğu kanaatindeyim. 

-Herhangi bir davada "maddi ve/veya manevi/dinsel/seküler aidiyet gurupları/klan/bölgesel/alt kimlik vd vd. çeşitli lobiler üzerinden" bir tavassutta bulunan birine karşı yargı sistemimizde görülen bir davada siz % 99 haklı % 1 haksızsanız sonuç % 100 kayıp olacaktır. Tabi ki farklı olanlar oluyordur. Ancak gördüğüm kadarıyla devenin iğne deliğinden geçmesi misali gibi olduğu kanaatindeyim. 

-Herhangi bir davada "maddi ve/veya manevi/dinsel/seküler aidiyet gurupları/klan//bölgesel/alt kimlik vd vd. çeşitli lobiler üzerinden" bir tavassutta bulunan birine karşı yargı sistemimizde görülen bir davada karşı taraf % 1 haklı % 99 haksızsa sonuç % 100 sizin kaybınız şeklinde olacaktır.  Tabi ki farklı olanlar oluyordur. Ancak gördüğüm kadarıyla devenin iğne deliğinden geçmesi misali gibi olduğu kanaatindeyim. 

-Hasbelkader herhangi bir davada "maddi ve/veya manevi/dinsel/seküler aidiyet gurupları/klan/bölgesel/alt kimlik  vd vd. çeşitli lobiler üzerinden" bir tavassutta bulunan birine karşı yargı sistemimizde devenin iğne deliğinden geçmesi misalinde olduğu gibi bir dava kazandınız diyelim, bunun yüksek yargıdan "tavatsuzsuz" onaylanma ihtimali var mıdır? Tabi ki mümkün olanlar oluyordur. Ancak  gördüğüm kadarıyla bunun hamile devenin iğne deliğinden geçmesi misali gibi olduğu kanaatindeyim. 

 

ETİKETLER : Yüce Türk Yargısı yüksek yargı yüksek yargıç
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer ÖNERİLER haberleri
ÇOK OKUNANLAR
SON YORUMLANANLAR
Arşiv Arama
- -