kizilay_banner_728X090

Osmanlı Türkçesini Türkçeye çeviren tercüme aracı

Türkçe metinleri Osmanlı Türkçesine ve Osmanlı Türkçesini Türkçeye çeviren tercüme aracı
Bu haber 2015-07-24 10:51:34 eklenmiş ve 4610 kez görüntülenmiştir.
https://www.adscientificindex.com/add-profile-correction-form/?ref=banner

 

dervaze.com Osmanlı Türkçesini kullanan, öğrenen ve ilgilenen herkese yardımcı araçlar sunan bir Internet sitesidir. Dervaze (دروازه) ismi portal kelimesinin tam karşılığı olduğu için tercih edilmiştir.

Halihazırda çeşitli kaynaklardan Osmanlı Türkçesi kelimelerin imlasını derleyen ve 200.000 kayıttan fazla örnek bulunan imla sözlüğü, Türkçe metinleri Osmanlı Türkçesine ve Osmanlı Türkçesini Türkçeye çeviren tercüme aracı mevcuttur. Bunlara sayfanın üstündeki bağlantılardan ulaşabilirsiniz.

Yakın gelecekte Osmanlı Türkçesinde yazılmış gazete, kitap gibi matbu metinleri bilgisayar yoluyla çevirebileceğiniz bir optik karakter tanıma (OCR) aracı da eklenecektir.

Araçların kullanımıyla ilgili yardım almak için aşağıdaki videoyu seyredebilirsiniz. Bu site Google Chrome üstünde test edilmektedir. HTML5 destekleyen diğer modern tarayıcılarla da çalışır, ancak ufak tefek hatalar çıkabilir.

Her tür öneri ve yorumunuzu, siteye Google veya Facebook aracılığıyla giriş yaptıktan sonra, iletişim sayfasından ve kelimelerle ilgili hataları kelime sayfalarındaki bağlantılardan gönderebilirsiniz.

Osmanlı Türkçesini hakettiği hizmetlere kavuşturabilmek amacıyla Teknokrat Yazılım Danışmanlık A.Ş. tarafından geliştirilmektedir.

ETİKETLER : dervaze.com www.dervaze.com dervaze osmanlıca Osmanlı Türkçesi
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer ÖNERİLER haberleri
ÇOK OKUNANLAR
SON YORUMLANANLAR
Arşiv Arama
- -